Herfstpromo 9/10/23 - 23/10/23
bianconero / 21.09.2023

Herfstpromo 9/10/23 - 23/10/23

De zomervakantie ligt nu toch al eventjes achter ons... Velen onder jullie hebben opnieuw van 'la dolce vita' in Italië kunnen genieten. Vakantie hebben we nodig om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe inzichten te verwerven én vooral om onze batterijen op te laden en te genieten...
Hier thuis laten we die verworven kennis een inspiratiebron zijn tijdens onze kookmomenten en talrijke gezellige avonden met vrienden of familie. 
Om Italië in het najaar een beetje dichterbij te brengen, lanceren we een herfstpromo en onze jaarlijkse eindejaarsdegustatie, op zaterdag 18 & zondag 19 november 2023
 

BIANCONERO'S HERFSTPROMO

De promo is geldig van 09/10/23 tot 23/10/23 en zolang de voorraad strekt! Bestellen kan telefonisch op 0473/556738 of tokkel een mailtje naar info@bianconero.be.


PROMO 11+1 gratis

Enkele wijnen uit ons assortiment genieten van deze najaarskorting.

LUCCARELLI - Bianco 2022 - 8,50 euro incl. BTW/fles
100% chardonnay
Expressieve witte wijn. Licht strogele kleur met een zonnig parfum van rijpe perzik, passievrucht en mango gevolgd door een vleugje geklaarde boter en stuivende bloesems. Mooie vulling met een aangenaam bittertje. 

LUCCARELLI - Negroamaro 2021 - 8,95 euro incl. BTW/fles
100% negroamaro
Een soepele, paarsrode kleur met aroma's van zwart fruit, bosvruchten en verse kruiden. Stevige en sappige wijn met goede lengte. Perfect bij gegrild vlees, gevogelte, pizza en pasta met vlees.

VETRÈRE - Aureo bianco spumante brut - 14,80 euro incl. BTW/fles
100% minutolo
Fijn parelend, aroma's van appelsien- en lindebloesem en exotisch fruit zoals papaja en ananas. Mooie afdronk.
Een 'perfect match' met antipasti, oesters, schaal-en schelpdieren, witte vis en sushi.
Uitermate passend bij desserts en fijn gebak.

VETRÈRE - Aureo rosé spumante brut - 14,80 euro incl. BTW/fles
100% aglianico
Droog, fijn parelend, aroma's van rode bes en kersen.
Uitstekend bij antipasti, rauwe vis, gestoomde vis, wit vlees en gefrituurde fijne hapjes.

Corte Giara - Pinot Grigio 2022 - 11,20 euro incl. BTW/fles
100% pinot grigio
Deze pinot grigio heeft een aangenaam floraal boeket met ook wat toetsen van witte perzik en peer. Een frisse smaakaanzet gaat verder in eindeloos sappig, fruitig drinkplezier. Schenk deze wijn wel niet te koud (rond de 12° C) zodat u maximaal van zijn zot fruitgeweld kan genieten. Heerlijk als aperitief, bij schaal- en schelpdieren, gerookte vis, gestoomde of gepocheerde vis, koud buffet van vis + salades, asperges, vegetarische schotels

Feudi di San Gregorio - Visione 2022 - 16,00 euro incl. BTW/fles
100% aglianico
De Visione heeft een kristalheldere en intens zalmroze kleur. In de neus verse bloemen, bosaarbeitjes en framboos. De smaak is fris met dezelfde fruitmand als in de neus. Aangename en intense afdronk.
Als aperitief, bij charcuterie, vissoepen, koud buffet van vlees + salades, vegetarische schotels, deegwaren of risotto op basis van tomaten- of vleessaus, kruidige schotels, Aziatisch (met pikante smaak).

Carminucci - Naumakos Rosso Piceno Sup. 2020 - 13,00 euro incl. BTW/fles
30% sangiovese, 70% montepulciano d'abruzzo
Deze Rosso Piceno Superiore heeft een intens donkerrode kleur. De neus is complex fruitig (pruim, kers, drop). De smaak is breed en evenwichtig. Combineert kracht en elegantie zeer goed en heeft een niet te onderschatten potentieel.
Een toppertje prijs/kwaliteit.